به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علیرضا الهامی صبح دوشنبه در جمع شماری از دانشجویان و طلاب شهرستان مرزی راز و جرگلان با ارائه آموزش های همگانی، اظهار کرد: تقویت باورهای دینی، ترویج نماز و سبک زندگی اسلامی می تواند به کاهش آسیب های اجتماعی منجر شود.
وی افزود: پایبندی به باورها، تقویت اعتقادات دینی و توجه به ارزش های اسلامی از جمله مسجد محوری، احیای امربه معروف و نهی از منکر و رعایت شئونات اسلامی از عوامل ارتقاء معرفت انسانی و شخصیتی در جامعه محسوب می شود.
سرهنگ اسلامی با بیان اینکه تفکر و تعقل در تمامی زمینه های اجتماعی می تواند مسیر صحیح زندگی را برای انسان ترسیم کند، بیان داشت: ترویج فرهنگ اصیل اسلامی در زمینه های گوناگون به ویژه توجه و گرایش به سبک زندگی اسلامی به جای حرکت در مسیر زندگی غربی، می تواند از بروز آسیب های اجتماعی جلوگیری کند.
وی با اشاره به ضرورت احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به عنوان یک وظیفه همگانی، افزود: این فریضه اسلامی دارای سه مرحله قلبی، زبانی و عملی است که توجه به آن ضروری است.
سرهنگ اسلامی با ذکر حدیثی از پیامبر عظیم الشان اسلام که فرمودند «مومن آئینه مومن است»، تصریح کرد: آئینه زمانی می تواند نشان دهنده واقعیت ها باشد که خودش گرد و غبار زده نباشد و عیب انسان را همانگونه که هست نشان دهد.
وی افزود: آئینه همانگونه که عیب انسان را به همان میزانی که هست نشان می دهد، نقاط قوت انسان را نیز از دید بیننده مخفی نمی کند.
معاون اجتماعی مرزبانی خراسان شمالی تاکید کرد که با دیدن عیوب، انسان باید به رفع آن بپردازد نه اینکه برای حل مشکل آئینه را بشکند.
وی اظهار امیدواری کرد که با ترویج فرهنگ اسلامی و ترویج شعائر دینی، روز به روز شاهد تقویت باورهای دینی در جامعه به ویژه در بین قشر جوان باشیم و این مهم به کاهش آسیب های اجتماعی منجر شود.
نظر شما